استفاده از عسل جنگلی به جای شکر. تولیدشده از میوه های جنگلی. با وزن 350 گرم. نماد سیب سلامت از سازمان غذاودارو. تأییدیه انجمن ارگانیک ایران. ساخت ایران.
استفاده از عسل جنگلی به جای شکر. تولیدشده از میوه های جنگلی. با وزن 350 گرم. نماد سیب سلامت از سازمان غذاودارو. تأییدیه انجمن ارگانیک ایران. ساخت ایران.
استفاده از عسل جنگلی به جای شکر. تولیدشده از میوه های جنگلی. با وزن 350 گرم. نماد سیب سلامت از سازمان غذاودارو. تأییدیه انجمن ارگانیک ایران. ساخت ایران.
استفاده از عسل جنگلی به جای شکر. تولیدشده از میوه های جنگلی. با وزن 350 گرم. نماد سیب سلامت از سازمان غذاودارو. تأییدیه انجمن ارگانیک ایران. ساخت ایران.
استفاده از عسل جنگلی به جای شکر. تولیدشده از میوه های جنگلی. با وزن 350 گرم. نماد سیب سلامت از سازمان غذاودارو. تأییدیه انجمن ارگانیک ایران. ساخت ایران.
استفاده از عسل جنگلی به جای شکر. تولیدشده از میوه های جنگلی. با وزن 350 گرم. نماد سیب سلامت از سازمان غذاودارو. تأییدیه انجمن ارگانیک ایران. ساخت ایران.
استفاده از عسل جنگلی به جای شکر. تولیدشده از میوه های جنگلی. با وزن 350 گرم. نماد سیب سلامت از سازمان غذاودارو. تأییدیه انجمن ارگانیک ایران. ساخت ایران.
«زیست» با مطالعه تعاریف موجود و مصاحبه با متخصصان و نیز با توجه به جوانب مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی موضوع، بهطور خلاصه تعریف زیر را برای «کالای ایرانی» عرضه کرده است:
کالای ایرانی کالایی است که دستکم نام تجاری (برند) آن متعلق به ایران باشد.
برپایه این تعریف:
کالاهای دارای نام تجاری (برند) ایرانی، فارغ از اینکه بهطور کامل یا جزئی در ایران یا هر کشور دیگری طراحی، تولید یا مونتاژ شدهاند، «کالای ایرانی» محسوب میشوند.
همچنین کالاهای دارای برند غیرایرانی، فارغ از اینکه بهطور کامل یا جزئی در ایران یا کشور دیگری طراحی، تولید یا مونتاژ شدهاند، «کالای ایرانی» محسوب نمیشوند.